Zabava

Hud rokovski večer

11. 11. 2013, 10.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Aleš Klinar - Klinči (50) je skupaj z ekipo vrhunskih in predvsem legendarnih slovenskih glasbenikov pričaral neverjeten večer, ki pa so ga bili deležni le nekateri … Med temi srečneži je bila tudi ekipa Svet24, ki je nad videnim ostala popolnoma odprtih ust in predvsem zelo 'zadovoljenih' ušes.

Nikola Miljković

Glasbena smetana - Na javni vaji je bilo prisotnih ogromno slovenskih glasbenikov, ki so z navdušenjem spremljali svojega kolego. 

Aleš Klinar je svoje glasbene sodelavce, prijatelje in sedmo silo povabil na tako imenovano javno vajo v Popi's pub v Ljubljani. Vsi, ki so prišli mimo, so bili nad slišanim in videnim več kot očitno navdušeni. Klinči je predstavil delček repertoarja, ki je na njegovem pred kratkim izdanem dvojnem albumu 63 Special in ki ga boste lahko slišali 21. novembra v ljubljanski Cvetličarni na spektakularnem koncertu Samo milijon nas je. 

Na javni vaji se je Klinči predstavil s svojo zasedbo Klinči orkestra, z njimi pa so 'povadili' tudi mnogi od sodelujočih na albumu 63 Special in prihajajočem koncertu Samo milijon nas je. Na odru so se Klinčiju pridružili Anja Rupel, Matjaž Jelen, Samuel Lucas, Trkaj, Sergej Škofljanec, Vojo Djuran in drugi. Javna vaja se je (kot se za prave rokerje spodobi) prelevila v zabavo, ki je trajala pozno v noč. 

Klinči orkestra so:

Franci Zabukovec (Zabukowski) – kitara

Miha Gorše – klaviature

Cveto Polak – bas kitara

Boštjan Vajs – bobni

Anja Baš – spremljevalni vokal

Andreja Sonc – spremljevalni vokal