Zabava

Kdo bi hotel zapustiti to lepotico?

10. 11. 2013, 16.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nekdanja soproga nizozemskega nogometaša Rafaela van der Vaarta, Sylvie, ima za seboj precej težke čase. Premagala je raka dojke in se po osmih letih zakona ločila od Rafaela. Dolgo časa ni bilo jasno, zakaj sta se ločila, nizozemski mediji so se razpisali, da naj bi jo Rafael na novoletni zabavi grdo udaril, zato naj bi se razšla.

Nekdanja soproga nizozemskega nogometaša Rafaela van der Vaarta, Sylvie, ima za seboj precej težke čase. Premagala je raka dojke in se po osmih letih zakona ločila od Rafaela. Dolgo časa ni bilo jasno, zakaj sta se ločila, nizozemski mediji so se razpisali, da naj bi jo Rafael na novoletni zabavi grdo udaril, zato naj bi se razšla. Zdaj pa je resnica prišla na dan.

Sylvie je pred sedmimi leti rodila sina Damiena, po dobljeni bitki z rakom pa ji ni uspelo več zanositi. In ker si je Rafael vedno želel veliko družino, Sylvie pa mu je ni mogla dati, sta se odločila za ločitev. »Rafael je po končanih kemoterapijah dobil nazaj drugačno ženo. Nič več nisem bila brezskrbna in nedolžna deklica kot nekoč. Seveda sem si tudi jaz želela še kakšnega otroka, a ni šlo. Vesela sem, da bo Rafael zdaj dobil še enega otroka, ki mu ga jaz zaradi bolezni nisem mogla dati,« je dejala Sylvie.

Rafael otroka pričakuje s svojim dekletom Sabio, nekdanjo soprogo nogometaša Hamburga, Khalida Boulahrouza. Sabia in Sylvie pa sta bili nekoč najboljši prijateljici.