Zabava

Sijajno je bilo prijeti La Toyine prsi

Iztok Gartner
29. 10. 2013, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Če rečemo, da je leta 1984 rojeni Jure Godler genij, mi bo le malo ljudi zmoglo argumentirano nasprotovati. Jure Godler obvlada tisoč in eno stvar. Jure Godler počne tisoč in eno stvar. Enkrat je TV-voditelj, drugič je stand up komik, tretjič virtuoz na klavirju, četrtič pa recimo čarovnik. Multipraktik nima osnovnih možnosti proti Juretu Godlerju, Jure Godler ga pohrusta za zajtrk.

Začniva navihano. Kako je bilo prijeti prsi La Toye Lopez, ki je gostovala v vaši novi oddaji Zaigraj še enkrat, sam?

 Sijajno. Boljše od rubikove kocke.

 

Ste to potem počeli še po koncu oddaje in La Toyo kot Artur Štern navdušili s svojim intelektom?

Žal ni ostalo časa za take manevre. Tedenska oddaja terja svoj tempo in ne ostaja veliko prostega časa za poskočne zadeve.

Zasebni arhiv

Hočete reči, da pri dekletih bolj kot pamet še vedno šteje polna denarnica?

Tega nisem rekel, pa tudi posploševati ni dobro. Morda pri nekaterih. Ne vem.

 Vaša nekdanja sodelavka Jasna Kuljaj mi je nekoč zaupala, da ženske osvajate tako, da jim na zmenku zavrtite Mozarta. Ni to malce staromodno?

 To je stvar preteklosti. Zdaj uporabljam druge metode. Kloroform, vrv, kij za bejzbol in kroglo za biljard. Pri dekletih, ki ne marajo klasične glasbe, se je to izkazalo za najmanj bolečo tehniko.

Zasebni arhiv

 

Kaj pa Katarina Benček in Doroteja Premužič, sta res skupaj končali v vaši postelji?

 Tega se ne spominjam. Ne rečem, da se tega ne bi rad spominjal, ampak dejstvo je, da se tega ne spominjam.

Dovolj o ženskah, da ne pregorite. Povejte mi raje, kako to, da ste oddajo Kdo si upa na večerjo že po eni sezoni zamenjali z Zaigraj še enkrat, sam?

Oddaja je potrebovala novo ime in vsebinsko osvežitev. Zaigraj še enkrat, sam se je zdel dovolj primeren naslov, ker je večplasten in se med oddajo večkrat aplicira na format.

Imate kdaj občutek, da Slovenci ne razumejo najbolje vašega humorja?

Humor je humor, ni moj, ni vaš, ni od koga drugega. Vprašanje je: je smešno ali ni smešno? Vprašanje, ki sledi, pa je: kakšen okus imaš? In ko pride do tega vprašanja, je treba molčati, ker mislim, da še vedno velja tisti čudoviti stari pregovor: de gustibus non est disputandum (o okusih se ne razpravlja). Je pa tudi res, da nekateri ljudje sebe in življenje jemljejo zelo resno. Preresno.

Pianist, čarovnik, imitator, voditelj, stand up komik. Ni to preveč za enega samega človeka? Se ne bojite, da vas bo kdaj udaril 'overdose' in da boste postali multipla osebnost in končali na psihiatriji?

 Ni me strah. Vse, kar sem kadarkoli počel, sem počel brez težav in velikih naporov. Sploh pa, kako naj vem, da nisem že na psihiatriji?

 

Pa končajva v stilu – vam Tilen Artač res pobere vse oboževalke in ali je njegovo spolno življenje res tako intenzivno, da ne zmore več brez viagre krotiti vseh podivjanih deklet?

Tilen? Tilen šele prihaja v puberteto. Kdo ve, kakšnih spolnih praks se bo lotil, ko enkrat dozori.

 

Zasebni arhiv