Zabava

Natalijo Verboten so prepovedali

A.M.
29. 10. 2013, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Priljubljeni pevki Nataliji Verboten, ki je na začetku oktobra izdala novo skladbo Bum tras bum, je nekdo konec tedna pripravil grdo presenečenje, saj so posnetek skladbe na youtubu, ki je imel v treh tednih več kot 70.000 ogledov, pretekli petek blokirali, ker naj bi imel neprimerno vsebino.

 Skladbi Bum tras bum Natalije Verboten je očitno usojeno, da že od začetka izida dviguje prah. Kljub začetnim natolcevanjem določenih medijev, da jo bodo zaradi predrznosti cenzurirali, je udarna plesna skladba lahkotnega, hitro zapomnljivega teksta takoj naletela na odličen odziv pri poslušalcih ter gledalcih, kar pa je očitno določenim nevoščljivcem šlo preveč v nos in so s prijavami o neprimerni vsebini dosegli, da so jo ukinili z videoportala.

»Očitno je pesem res zadetek v polno, da si določeni nepridipravi dajo toliko opraviti z njo. Oh, brez skrbi ... Nič se ne sekiram, skladbo smo znova naložili na omenjeni portal in je tako spet na ogled in poslušanje na youtubu, bi se pa ob tej priložnosti rada zahvalila nevoščljivcu za dodatno reklamo, ki mi jo je, kot tudi skladbi, naredil s tem,« nam je v smehu povedala Natalija Verboten, ki je več kot očitno vajena metanja polen pod noge.