Zabava

Novi single Danila Kocjančiča - Moje Laži

MS
11. 10. 2013, 14.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V ponedeljek izide najnovejša skladba skupine Danilo Kocjančič & Friends – Moje Laži

Skladba, polna sveže energije in produkcije ter legendarne Ladijeve vokalne vsebine, je bila posneta na zadnjem velikem studijskem sessionu, kjer je sodeloval Danilo, ki je poleg glasbenega avtorstva prispeval tudi back vokale. Glavni vokal je odpel Ladi Mljač, kitare pa odigral aranžer projekta »DKF« Matjaž Sterže. Pri snemanju sta sodelovala tudi gosta: Janez Zakošek na basu in David Morgan na bobnih. Besedilo je delo Draga Misleja – Mefa, producent pa je Jadran Ogrin (studio Jork).

Tretjega februarja letos je Danilo bitko z bolezijo izgubil… A prijatelji in zasedba ostajajo, tako kot je hotel Danilo... Njegovo glasbo bodo tako z velikim spoštovanjem oživljali še naprej – tako na njegovi zadnji plošči, kot tudi v živo. Plošča, ki bo na žalost njegova zadnja, pa bo večen spomin na velikega ustvarjalca in velikega prijatelja.  

 Skupina Danilo Kocjančič & Friends je z Danilom za to ploščo že posnela več kot polovico materiala in Danilova želja je bila, da končamo zadnje poglavje njegove bogate glasbene zgodbe…

 Po novih uspešnicah »Nisi prva, nisi zadnja« in »Daj, daj, daj«, je po njegovi smrti že izšla tudi skladba »Moja Jana ne pada«, do začetka prihodnjega leta pa bo posnet tudi manjkajoči material, skladbo (remix) pa bo prispeval tudi Danilov sin Valentino Kanzyani.