Zabava

Veliki povratek Ane Karneža

mv
11. 10. 2013, 07.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ana Karneža, drugouvrščenka letošnjega velikega finala šova Slovenija ima talent in velika ljubljenka občinstva, se končno predstavlja z debitanskim singlom 'Zbudi se'.

Primož Lavre
Življenje je treba res živeti.

Najstnica Ana Karneža se je z ganljivim nastopom in borbenostjo, ki jo vodi skozi življenje, usedla v srca Slovencev že v času snemanja oddaje Slovenija ima talent, zdaj pa se vrača s prvo svojo pesmijo. Skladba Zbudi se je delo mladega producenta Alexa Volaska, Ana pa je svojo umetniško noto dodala k soustvarjanju besedila.

S pesmijo ‘Zbudi se’ bi rada sporočila, da je življenje treba res živeti, torej se zbuditi iz otopelosti in brezbrižnosti, kajti življenje je vse preveč vredno in posebno, da bi ga tako zapravljali. Bodimo veseli, optimistični in predvsem veliko se smejmo, to delimo tudi z drugimi in življenje bo lepše. Mislim, da je sporočilo te pesmi nekaj, kar moram tudi sama včasih slišati in se opomniti, da moramo izkoristiti priložnosti in uživati življenje, ki nam je dano,” je sporočila mlada pevka, ki kar ne more verjeti, da se ji počasi uresničujejo sanje.

Že od nekdaj sem si želela imeti svojo pesem in zdaj, ob izidu, sem kar vznemirjena. Meni je skladba zelo pri srcu in upam, da jo bodo dobro sprejeli tudi poslušalci,” je še veselo dodala.