Zabava

Najbolj seksi ženska leta 2013 je...

mv
10. 10. 2013, 19.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ameriška revija za moške Esquire je odločila, da si naziv najbolj seksi zemljanke zasluži igralka Scarlett Johansson. Zvezdnica je sicer podoben naslov osvojila že pred sedmimi leti, a ni videti, da bi si to preveč gnala k srcu.

Profimedia
Vseeno ji je za naslov najbolj seksi zemljanke.

Novica, da je Scarlett Johansson po izboru Američanov letos ponovno najbolj seksi ženska na zemlji, je najbolj presenetila prav igralko, saj je bila prepričana, da je ta naslov ne bo doletel še enkrat. Zvezdnico so bralci revije Esquire za najbolj seksi zemljanko izbrali že leta 2006. »Ura neizprosno tiktaka. Sem 28-letna ženska, ki se ukvarja s filmom. Vloge, ki jih bom dobivala, bodo vloge mater, nato pa vlog ne bo več. Najti moram druge alternative - gledališče, producentstvo,« je razložila Scarlett, ki ima komaj 28 let, torej dovolj časa, da omenjeni naslov osvoji še vsaj desetkrat!

Profimedia
Z nazivom se ne obremenjuje.

Veseli se dopusta

Tudi glede kariere svetlolaske ne bi smelo prav nič skrbeti, saj je ena redkih igralk, ki je ves čas polno zaposlena. Moške gledalce je osvojila s svojimi čutnimi ustnicami, dolgimi nogami, ženskimi oblinami in raskavim glasom, ki ga je težko spregledati. Je edina zvezdnica, ki ji je uspelo dvakrat osvojiti naslov najbolj seksi ženske, a ni videti, da bi se s tem preveč ukvarjala. »Moram izkoristiti svojo mladost, zato hlastam po delu. Zveni malce hladnokrvno, kajne,« je Scarlett priznala ameriškem medijem in dodala, da se trenutno najbolj veseli mesecu dni oddiha, ki ga bo preživela v Hamptonsu, v hiši, ki jo je najela s prijatelji. »Dolgo bom spala, jedla in brala časopis. To so moji načrti za dopust,« je za konec še dodala najbolj seksi ženska na zemlji.