Zabava

Kate Winslet ne skrbi velika zadnjica!

K. A.
5. 10. 2013, 13.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Angleška igralka Kate Winslet, ki pri 37 letih pričakuje še tretjega otroka, se z razliko od ostalih hollywoodskih nosečnic ne obremenjuje s težo in velikostjo zadnjice. Ne želim tratiti časa in razmišljati, kako velika je moja zadnjica. Želim biti zdrava in uživati v življenju, kolikor je le mogoče, je dejala igralka.

"Želim biti s svojimi otroki, to so moje prioritete, ne pa raven trebušček."

Čeprav v Hollywoodu velja trend, da morajo biti tudi nosečnice vitke, pa je Kate prepričana, da se vse več igralk upira takšnemu razmišljanju in začenja slaviti obline. "Želim biti s svojimi otroki, to so moje prioritete, ne pa raven trebušček," je bila iskrena Kate. "Ne razumite me narobe, seveda si želim zdrava in v dobri pripravljenosti, a tudi normalno življenje je del zdravja, se vam ne zdi tako?"

"Ne želim tratiti časa in razmišljati, kako velika je moja zadnjica. Želim biti zdrava in uživati v življenju, kolikor je le mogoče."

In čeprav je večina slavnih igralk precej razvajenih in z različnimi zgodbicami polnijo medijske stolpce, bi za Kate lahko rekli, da je v primerjavi z njimi precej dolgočasna. "Vzgojili smo me, da sem dostojna oseba, in imela sem priložnost videti, kako so se določni ljudje pokvarili, kako zelo slava spremeni ljudi," je priznala Winsletova, ki si je oddahnila, da se je iz New Yorka znova preselila v London. "Srečna sem, da sem znova v Londonu, čeprav se zavedam, da bodo otroci pogrešali nekatere stvari, ki so jih imeli tam, na primer zvok taksija in mali park, ki smo ga vsak dan obiskovali."

Poleg dojenčka pa je lepa igralka tudi v pričakovanju novega filma z naslovom Labor Day, ki te dni prihaja na filmska platna. Kate tretjega otroka čaka z ekscentričnim Nedom Rocknrollom, s katerim se je poročila lani decembra v New Yorku. Rocknroll je nečak milijarderja Richarda Bransona, pri katerem je tudi zaposlen.