Zabava

Popolnoma ji je počil film

sj
4. 10. 2013, 20.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

"Nikomur ne želim nič slabega. Niti mravlje nisem pohodila … Zakaj me nihče ne brani, zakaj me vsi samo pljuvajo …" je v odprtem pismu, ki ga je objavila na svojem facebook profilu, med drugim (večkrat) zapisala Jelena Karleuša.

Facebook
Vedno kontroverzna...

"Moje srce je zaradi vseh slabih stvari, ki so jih napisali o meni, zlomljeno … Nekateri so dobili televizijske oddaje, ker so kariero gradili na tem, da se mi posmehujejo. Zakaj se vsi moji dosežki omalovažujejo, zakaj pravijo, da so moji koncerti moj grob …" piše Karleuša, ki je bila v zadnjem času  večkrat tarča ostrih napadov.

Pevka, ki ima zdaj 35 let, je na sceni že skoraj dve desetletji. Dejstvo je, da je v tem času uspela opozoriti nase. Ima veliko oboževalcev, vendar očitno še več tistih, ki jim gre na živce. Seveda ni prav, da pevko srbski mediji hudo napadajo. Ampak Karleuša ima očitno zelo slab spomin. V svojem pismu trdi, da ves čas govori o ljubezni in miru. Očitno je pozabila, da je še to poletje kolegico Seko Aleksić žalila, ker nima otrok.

Da tega, kaj vse je govorila o svoji največji tekmici, Ceci, sploh ne omenjamo. "Ni mi jasno, zakaj mene kritizirajo, favorizirajo pa tiste, ki bi bili v vsaki normalni državi za rešetkami …" med drugim piše Karleuša, ki v pismu tudi priznava, da nima več moči za nove boje. Da je postala žrtev medijev. Da počasi že sama verjame, da je tako grda, kot jo predstavljajo. Glede na to, da je zadnje mesece blatila vse po vrsti in sebe vedno postavljala pred vse, tudi starejše kolege, nas ne čudi, da se je ljudem tako zamerila!