Zabava

Sanja je včeraj skakala v gatkah!

sj
4. 10. 2013, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pred kratkim sta na facebooku med seboj brez sramu obračunavala lepotička Sanja Grohar in znani modni oblikovalec Marjan Krnjič. Čeprav sta si pisala sporočila kar na zid, tako da so jih lahko videli tudi drugi, sta bila zelo ostra, na koncu pa je Sanja Marjanu zagrozila kar s tožbo zaradi pretiranih žalitev.

arhiv
Sanja je modnemu oblikovalcu Marjanu Krnjiću v prepiru na facebooku javno napovedala tožbo.

Marjan pravi, da se s Sanjo poznata že nekaj let, saj je kot novinar večkrat prišel v stik z njo. “Sam sem leta pisal za različne medijske hiše in na živce mi gredo zvezdnice, ki so to postale prek rumenih revij in od mene pričakujejo neko strahospoštovanje. Hkrati pa ne razumem, da se ima danes za zelo pomembno, še včeraj pa je veselo skakala v gatkah in zastonj pela. In to samo zato, da smo ji dali kakšno stran ali več v reviji. Takšne bi vse naredile za objavo, ko jim to povem, pa so užaljene. Tudi Sanja je bila med temi, zato me je verjetno blokirala na facebooku in zagrozila s tožbo,” ne varčuje z besedami Krnjić, ki se tožbe ne boji.

arhiv
Marjan pravi, da dela le z ljudmi, ki jim zaupa in ve, da bodo svoje delo opravili korektno.

In ne nazadnje morda za njo res ni prave podlage, saj se ljudje preko facebooka obmetavajo s precej hujšimi besedami. “Kar naj toži, čeprav mislim, da je vseeno toliko pametna in tega ne bo storila. Jaz namreč vem, kdo in kaj je ona. In imam o njej svoje mnenje,” je še dodal. Očitno ga grožnje niso kaj prida prizadele ali prestrašile.


Sanja je Marjanu med drugim očitala, da ne plačuje ljudi. Marjan tega presenetljivo sploh ne zanika in se tega ne sramuje. »Res je! Ne plačujemo ljudi, ki niso sposobni oddelati svojega dela. Temu jaz pravim reklamacija. Če torej fotograf ne naredi dobrih slik, ni plačan. Enako velja za manekenko! Če recimo komplicira pri pričeski in drugem, pač ne bo dobila plačano,” nam je razložil. Kar verjetno ima smisel, čeprav so lahko ideje o dobrem delu stvar vsakega posameznika. Da tistim, ki imajo resen odnos do dela, pridno plačuje, dokazuje tudi s tem, da že vrsto let sodeluje z istimi sodelavci, ki se ne pritožujejo nad plačili.

“Hrvatičeva bo pustila svojega otroka, pobrala vsa dekleta, se pripeljala na revijo in še delala zastonj? Kar verjemite mi, da ni mogoče. Prav tako ne bi brezplačno delali Katarina Jurkovič ali Nadiya Bichkova. Je pa res, da se raje govori o meni in našem plačevanju kot o tem, da neka Irina plačuje s tri- ali večmesečno zamudo. In to na roke. Narobe svet ...” je odrezav in kar malce nejevoljen dejal Marjan. V svetu mode, tako kot tudi drugod, se pač vse vrti okoli denarja.

arhiv
Na njegovih revijah delajo tudi najboljše slovenske manekenke (na fotografiji z Iris Mulej).

Sanja pa je Marjanu očitala tudi to, da za svojo linijo MK exclusive obleke samo predeluje in prodaja dražje naprej.

A Marjan to odločno zanika. “Jasno in logično je, da so naše stvari narejene kot unikat iz najboljših dobavljivih materialov! To lahko potrdi vsak, ki je kdaj nosil znamko MK exclusive. Vprašajte Regino in ostale. Je pa res, da smo že kdaj kupili kak osnovni kos oblačila in ga predelali, ker je ceneje, učinek pa je enak. Za tako neumnost me lahko obtožijo samo res res neumni ljudje, ki sploh ne poznajo našega posla. Ona je svoje famozne kavbojke poceni kupovala in predelovala. Kar vprašajte jo, koliko jih je prodala in koliko je ona takrat plačala modele na svoji reviji?? Jaz vem - dva krat nič (smeh),” je za konec še dodal Krnjić. Očitno tega spora še ne bo kmalu konec, če sploh kdaj.