Zabava

'Esmeralda' priznala odvisnost od drog

M.V.
3. 10. 2013, 21.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Leticia Calderon, priljubljena mehiška igralka, ki smo jo spoznali kot Esmeraldo in jo dvakrat tudi gostili v Sloveniji, je prvič spregovorila o svoji odvisnosti od drog.

Profimedia
Nočna mora je za njo.

''Bila sem mlada, na vrhuncu kariere, polna denarja in vse mi je bilo dostopno. A nepremišljenost in norost bi me lahko stali življenja,'' je 45-letna igralka povedala o svojem eksperimentiranju z drogami. Priznala je, da pred desetimi leti ni bilo dneva, ko ne bi uživala kokaina. ''V pekel drog so me zvlekli dolgoletni prijatelji,'' pravi Leticia in priznava, da danes vidi, da so jo želeli le izkoristiti, kot idealno stranko z veliko denarja. ''Jaz pa sem želela le, da bi me sprejeli medse,'' še dodaja.

Profimedia
Na vrhuncu slave je zabredla v droge.

Na rokah ji je umrla prijateljica

Drogam se je odpovedala, ko ji je na rokah zaradi prevelikega odmerka umrla prijateljica. Po njeni smrti je zvezdnica padla v depresijo in obiskala psihiatra, ki ji je pomagal, da se je spopadla z izgubo. ''Vesela sem, da je nočna mora za mano. Droga je zlo, ki uničuje življenja, zato moramo govoriti o njej in s tem ljudi opozoriti, kaj vse jih lahko doleti,'' je povedala igralka, ki ima danes urejeno življenje in se poleg igranju posveča predvsem možu in otrokoma.