Zabava

Skušnjave seksi Anje

K.Š.
3. 10. 2013, 11.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Anja Baš se predstavlja z novim avtorskim singlom Skušnjava. Skladba govori o pogosti življenjski situaciji iz faze osebnostnega zorenja posameznika: kako se odločiti, ko sta na voljo dve možnosti – prva je bistveno lažja in hitreje izvedljiva od druge, a hkrati ni prava. Bomo podlegli?

Matjash Fartek
Prepustite se skušnjavi z Anjo Baš!

Anja je skladbo ''Skušnjava'' v celoti spisala sama!

Anja Baš, slovenska pevka in avtorica, se z glasbo ukvarja že od ranega otroštva dalje. V zgodnjih najstniških letih je pobirala nagrade in zmagovala na različnih tekmovanjih in festivalih; med drugim je sodelovala tudi v prvi sezoni Bitke talentov.

Sočasno je pela in ustvarjala v slovenski skupini Angee, ki je izdala tudi album 'I'm cool' in dosegla prepoznavnost v javnosti. Za Anjo je bila skupina Angee pomemben korak v glasbenem razvoju, saj je v okviru skupine odkrila talent za samostojno pisanje pesmi, kar jo danes loči od večine slovenskih pevk. Začela je s pisanjem besedil, kmalu pa se je lotila tudi skladanja. Danes vse skladbe, ki jih izda pod svojim imenom, v celoti napiše sama, pri produkciji in aranžiranju pa ji pomaga Franci Zabukovec. Do sedaj ste lahko že slišali njeni skladbi ''S tabo'' in ''Smisel''. 

Anja trenutno nastopa s skupino Rock Partyzani in se hkrati intenzivno posveča tudi solo karieri. Novi single ''Skušnjava'' je korak v tej smeri.