Zabava

Seksi Tjaša zrušila spletno stran

Mv
4. 10. 2013, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Med predvajanjem prve oddaje TOP 4 s Tjašo Kokalj so sodelujoča dekleta pritegnila veliko pozornosti in skupaj z voditeljico podrla vse rekorde.

Kanal A, Instagram
Tjaša Kokalj ve, kaj hoče

Ne le to! Podrle so tudi uradno stran oddaje, ki je klonila pod številnim obiskom. Radovedni gledalci so namreč iskali dodatne novice o Tjaši, žirantih in kandidatkah tudi na uradni spletni strani oddaje, ki se je zaradi velikega števila uporabnikov zrušila. Kar se tu in tam zgodi. "Za nami je veliko delovnih dni in neprespanih noči. Tovrsten odziv predstavlja potrditev, da smo ustvarili drugačen šov, saj pišemo pozitivne zgodbe, ki jih še kako primanjkuje," pravi navdušena Tjaša Kokalj. Zrušena stran jih je kvečjemu spodbudila in jim ni vzela motivacije. Tako je bila spletna stran v nedeljo nekaj časa nedostopna, a so jo kmalu obudili k življenju in si gledalci spet lahko pobliže pogledajo kandidatke in vse podatke o šovu. Voditeljica je s prvo oddajo zadovoljna, na družbenih omrežjih pa je razkrila, da se s svojo ekipo izvrstno razume, vsi skupaj pa so tudi nazdravili uspešnemu začetku!

Kanal A, Instagram
Nazdravlja uspehu

O ODDAJI: Tjaša v oddaji Top 4 s pomočjo še dveh žirantov, predsednika uprave uspešnega podjetja in iznajdljive podjetnice, ki s svojim podjetjem uspešno premaguje poslovne izzive med prijavljenimi kandidatkami, izbrala štiri zmagovalke, ki bodo v najem dobile avtomobile, nabirale delovne izkušnje v uspešnem podjetju in na bančni kartici razpolagale z denarnim zneskom 2.000 EUR.

Kanal A, Instagram
Fantje jo nosijo po rokah

Podpisale bodo tudi izjemno pomembno pogodbo z enim izmed slovenskih podjetij za sodelovanje v oglaševalskih kampanjah v letu 2014. Tjašino poletje bo tako vsekakor delovno. Letos ni bilo veliko časa za poležavanje na plaži in večerne zabave, saj se je pripravljala na vodenje oddaje TOP4. Ker bo to njena prva oddaja, v kateri se bo preizkusila kot voditeljica, bodo priprave še posebej pestre. Sama pravi, da se novih izzivov veseli in že komaj čaka na začetek snemanja. V medijski svet sem stopila leta 2007, ko sem postala mis Universe Slovenije. Tako se je začela tudi moja manekenska pot, po kateri sem hodila nekaj lepih let. Na njej sem izkusila marsikaj, doživela veliko lepih uspehov, bila obraz številnih znamk in podjetij v Sloveniji ter tujini.«