Zabava

Srbska diva v Sloveniji pod nož

M. V.
1. 3. 2013, 15.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Srbska pevka Svetlana Ceca Ražnatović se v kratkem ponovno vrača na ljubljanske koncertne odre, med obiskom Slovenije pa naj bi skočila tudi na obisk k lepotnemu kirurgu.

Razvpita Ceca, ki je v začetku lanskega leta končala s služenjem zaporne kazni na domu, se po dobrem letu vrača v Ljubljano. A ne le zato, da spet stopi pred slovensko občinstvo. Če je verjeti pisanju slovenskih medijev, naj bi srbska diva med obiskom Slovenije na Bledu obiskala tudi lepotnega kirurga Marjana Fabjana, ki naj bi ji svetoval glede vzdrževanja mladostnega videza v prihodnje. Ceca, ki je uradno še vedno samska, redno skrbi za svoj videz in ne skriva dejstva, da ji pri tem na pomoč večkrat priskočijo tudi plastični kirurgi. Do danes naj bi si pevka popravila prsi, nos in ustnice, glede na njeno napeto kožo pa si očitno redno privošči tudi terapije z  botoksom.

Ljubezen ni njena prioriteta

O svojem ljubezenskem življenju nerada govori javno, nazadnje so jo v objemu neznanega mladeniča ujeli oktobra lani, ko je pevka za sbske medije povedala, da ljubezen ni njena trenutna prioriteta. »Fant ni razlog za moje veselje, obstajajo druge stvari, ki me osrečujejo, izpolnjena sem kot mama. Morda bi me moj samski stan žalostil, če ne bi imela otrok, a stara sem 39 let. Doživela sem veliko grdih, bolečih trenutkov, a sem ostala na nogah in to vidim, kot resnični dosežek. Ljubezen se zgodi sama od sebe in nikamor se nam ne mudi,« je povedala Ceca in dodala, da bi bila vseeno vesela, če bi našla partnerja, ki ga bo ljubila in on bi ljubil njo.

##IMAGE-21255##