Zabava

Dannyjev boj s kilogrami in drugimi težavami

Andreja Comino / Lady
30. 11. 2012, 13.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Vedeževalec Daniel Šmid - Danny je v kavo, dlani in karte začel gledati že, ko je bil še mladenič. Z leti je ugotovil, da mu najbolj ustrezajo karte.

Dolga desetletja je bil eden najbolj prepoznavnih slovenskih medijskih obrazov. Zadnje čase pa je izginil s televizijskih zaslonov, kjer je vedeževal dolgih dvajset let, in slišati je, da se mu je življenje povsem spremenilo.

»Na televiziji me ni od septembra letos, in to po dvajsetih letih in več kot 2000 neprekinjeno predvajanih oddajah Dannyjeve zvezde. Imel sem dovolj televizijskih intrig, ki jih gledalci ne vidijo, saj se dogajajo za kamero. S soustvarjalci oddaje smo se že predvsem preusmerili na splet in socialna omrežja. Delujemo v novi spletni ponudbi skupaj z Meto Malus, ki predstavlja astrologijo, parapsihologijo in splošne mejne vede, ter Andrejo Čamernik, ki je glasbenica in predstavlja slovensko narodno-zabavno glasbo. Čeprav sem se poslovil z malih zaslonov, sem še vedno v medijih. Ravno sem uredil Antenine horoskope za leto 2013, pišem pa še kartoskope,« pravi in dodaja, da je njegovo življenje zdaj zelo nenavadno in ni nič več takšno, kot je bilo.

Več si preberite v aktualni številki revije Lady!