Zabava

Bo Stojan Auer nadomestil Na zdravje?

Andreja Comino
28. 11. 2012, 14.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Stojan Auer je bil pred leti največja slovenska voditeljska zvezda. V oddajo Poglej in zadeni je vabil zvezde in zabaval ljudi, da mu bilo ni para.

Pisani suknjiči, znana imena in bogate nagrade v oddaji so bili njegov zaščitni znak. Skoraj neverjetno, a resnično je, da bodo slovenski gledalci letošnje novo leto pričakali v njegovi družbi!

Marsikoga bo ta novica osupnila, saj je Stojan v vseh teh letih počel vse mogoče. Toda želja po vrnitvi na televizijo je bila močnejša od česar koli drugega. »There is no business like show business,« pravi znano ameriško reklo – in čarovniji kamere in občinstva se ne more upreti niti Stojan, ki med drugim opravlja tudi funkcijo mestnega svetnika na občini Maribor. Ko smo ga klicali, smo ga dobili ravno v mestni hiši, sredi vročice protestov proti županu Kanglerju. Bil je močno presenečen, od kod nam informacija, ekskluzivno za Lady pa je potrdil, da pripravlja novoletno oddajo, vendar za zdaj pogodbe še nima v žepu.
Po novem letu pa se dolgoletni in izjemno gledani oddaji Na zdravje! izteka pogodba, tako da se bo sprostil termin za novo oddajo, kar je seveda kot nalašč za Stojana Auerja, ki je pred leti tako uspešo vodil Poglej in zadeni. Kaj se bo iz tega zares razvilo, pa bo seveda pokazal čas.  

Več v tiskani Lady!