Zabava

Vrača se legendarni Joe Cocker

K.Š.
20. 8. 2012, 16.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

”Ain’t it crazy how a simple act of kindness can open up your eyes? Let your heart say – fire it up! ” Ni jih veliko, ki bi te vrstice lahko peli z več strasti in kredibilnosti kot sam Joe Cocker.

S skoraj 50 letno glasbeno zapuščino in še nekaj več leti življenja, je Anglež z prepoznavnim glasom nazaj – in na svojem 23. albumu ne zveni niti malce utrujeno.

Pravzaprav nasprotno – novi album kot tudi naslovna pesem nosita naslov Fire it Up. Pesem je odločna prošnja, da ponovno zbudimo ljubezen v nas samih – preprosto sijajna in za Cockerja tipična pesem, ki vam bo s svojo pozitivnostjo odprla srce in vas navdala z navdušenjem.

Album Fire it Up bo zagotovo sledil uspehu zadnjega Cockerjevega albuma, platinastega 'Hard Knocks' iz leta 2010. Produkcijsko se je vrnil k Mattu Serleticu (Matchbox Twenty, Santana, Rob Thomas, Collective Soul) v kalifornijski Emlbem Studio. Serletic: ''Ponesla sva ga na stopnjo višje. In ustvarila odlične klasične soul pesmi, močne čustvene balade, z energijo nabite uspešnice, in prav vse so našle mesto na tem albumu.''


 

Prisluhnite napovedi nove skladbe!