Zabava

Ojoj, o čem prepeva seksi Danijela?

31. 7. 2012, 19.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po najbolj opaznem scenskem nastopu na letošnjem Splitskem festivalu vam prikupna hrvaška pevka Danijela Martinović na ogled postavlja težko pričakovan videospot za njen novi poletni hit 'Brodolom'! In o čem seksi blondinka sploh prepeva?  

Zgodba videa spominja na zgodbe popularnih televizijskih 'žajfnic' in nedvomno ne bo pustila nikogar ravnodušnega, saj Danijela v spotu odkrije skrivnost Zuhrinega (glavni igralec spota) čolniča

Seveda pa samo snemanje spota ni bilo neopaženo – sredi belega, vročega dne je Danijela, obkrožena s kopico pin-up deklet, privabljala številne moške poglede. Na vročih 40 stopinj nikomur ni bilo lahko snemati spota; vključno z ekipo kreativcev RTV Gitak. 

Petar Grašo, Antonija Šola in Remi Kazinoti so združili moči in ustvarili še en hit, ki je s pomočjo Danijeline šarmantne izvedbe že osvojil lestvice – tako v pri sosedih kot pri nas.

Ali je Zuhrin čolnič dovolj velik za globoko morje in ali je Zuhra z njim osvojil Danijelo pa preverite v videospotu za skladbo 'Brodolom'! Spot vas bo zabaval in nasmejal ...