Zabava

In&Out; - veliko boljši od drugih!

K.Š.
1. 8. 2012, 09.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Če nas nekatere skladbe novonastalih zvezd oddaje X-Factor niso navdušile, pa lahko z gotovostjo rečemo, da imajo In&Out; pravi hit. V skladbi Te čakam pridejo do izraza njihovi različni vokali in ves čas je prisotna tudi božajoča kitarska linija, ki bo marsikoga še kako navdušila.

„Čudežni fantje“ mlade slovenske glasbene scene, ki so navdušili tako mlado in staro po vsej Sloveniji s svojim delom in nastopi v oddaji X-Factor, se končno predstavljajo s prvo skladbo, kjer poleg njihovih vokalov navdušuje predvsem božajoča kitarska linija.

In&Out predstavljajo svoje prvo avtorsko delo, skladbo z naslovom „Te čakam“, ki je nastala s pomočjo producenta Dejana Radičeviča in Roka Vilčnika. Pesem nosi ne-klasično ljubezensko tematiko, s katero fantje iz skupine poudarjajo težave sodobnega življenja, s katerimi se vsi soočamo. 

„Zelo si prizadevamo, da smo sami avtorji glasbe, saj točno vemo, kaj hočemo in hočemo kvaliteto. Kljub temu pa se zavedamo, da se moramo naučiti še veliko, zato smo celotno produkcijo zaupali Dejanu Radičeviču, ki nas je s pomočjo njegovih dolgoletnih izkušenj pravilno usmerjal.“, je dejal Kori iz skupine.

Fantje se že s prvo skladbo „Te čakam“ predstavljajo z aranžmajem, iz katerega je slišati, da so odprti na različne glasbene žanre. Skladba „diha“, kar pomeni, da je vse slišano v njej dejansko odigrano in posneto, In&Out pa tudi že napovedujejo, da bodo v bližnji prihodnosti tudi sami poprijeli za inštrumente tudi na odru.

„Ob tem ne smemo pozabiti na moje sosede, ki niso imeli druge možnosti, kot da pesem slišijo vse od rojstva in končne različice vsaj 100-krat na dan zadnjih 14 dni, saj smo skladbi namenili res veliko pozornosti, vaje, hrane, pijače, podočnjakov …“, je dejal Kori.

 


 

IN&OUT

„TE ČAKAM“

ARANŽMA IN GLASBA: In&Out in Dejan Radičevič

BESEDILO: In&Out in Rok Vilčnik