Ostali športi

Slovenka zablestela ob Arnoldu Schwarzeneggerju

R.M. / S.R.
15. 11. 2012, 13.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Eva je ena tistih deklet, ki je našla smisel svojega življenja v osebnem trenerstvu, tekmovalnem fitnesu in kot strokovnjakinja za prehrano. Vse skupaj pa se ji bogato obrestuje.

Po zavidljivih nazivih, ki jih je osvojila kot Miss Univerzum 2002, podprvakinja Grand prixa v Belgiji, Italiji in drugje je prejšnji mesec zablestela na najbolj prestižnem in najmočnejšem tekmovanju Arnold classics Europe v Madridu. Ustanovitelj je seveda Arnold Schwarzenegger, kateri je tokratno tekmovanje tudi otvoril. Do sedaj se je tovrstno tekmovanje odvijalo le izven Evrope, sedaj pa je mednarodno tekmovanje prispelo tudi k nam.
Eva se je za to tekmo pripravljala dobrih 6 mesecev, pod budnim očesom italijanskega trenerja Maura Sassija, in v družbi Maxximum teama pod vodstvom Gašperja Groma, ki jo je na tekmovanje tudi spremljal.  Eva tokrat nosi naziv Miss physique Arnold classics EuropaNa tekmovanju sodniki ocenjujejo izklesanost telesa, proporce, linije mišic, ozek pas in simetrijo brez ekstremnega volumna. Pomemben je tudi način poziranja, urejenost las in obraza s čimbolj ženstvenim videzom.