Ostali športi

Denis Chorchyp spet s poškodbami

N.V. / Lady
30. 10. 2012, 20.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Denis Porčić - Chorchyp, raper in športnik, se je po hudi poškodbi rame aprila, ko so ga morali odpeljati v klinični center, spet poln optimizma vrnil v ring na spektakel WFC.

##IMAGE-16314## Žal je po odlični borbi proti Aleksandru Rakiću iz Avstrije po četrti rundi izgubil, kljub temu pa zadovoljen, saj je bil dvoboj kar tri runde izenačen. »Vesel sem, da sem se vrnil dobro pripravljen in da nisem razočaral svojih navijačev.« Ti so se v Tivoliju strinjali, da bi si zmago zaslužil prav on, saj je bil po njihovem mnenju v vseh rundah boljši. Tudi tokrat pa je Denis, kot večina vseh, ki stopijo v ring, ni odnesel brez poškodb. Posledice borbe bo verjetno čutil še nekaj časa, zlasti na nogah, kamor je dobil kar nekaj udarcev. Po tekmi si je tako vzel dan ali dva za počitek, potem pa ga že čakajo novi treningi, ki bodo nekaj časa malo manj intenzivni. 

Ne pozabite na najnovejšo številko vaše priljubljene revije, ki vas že čaka v trafiki. Nova Lady je že tu in ponuja kup ekskluzivnih novic in zgodb!