Zanimivosti

Nagradna igra – Bi imeli barvite surferske slušalke?

S.R.
30. 10. 2012, 13.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V kolikor bi svojo najljubšo glasbo radi poslušali z barvitimi slušalkami, ki jih je podjetje Phillips razvilo v sodelovanju s surferskim' podjetjem O'Neill, le berite dalje.

Slušalke ''The Specked'' kljub kompaktnim meram zagotavljajo odlično glasbeno izkušnjo, ponašajo pa se tudi z izolacijo motečih zvokov. Zaradi treh različno velikih ušesnih čepkov se slušalke udobno prilegajo vsem ušesom.

Devet milimetrske slušalke so poleg tega izjemo trpežne in bodo vaša ušesa razvajale z globokim in dinamičnim basom. Zaradi močnih kablov se vam slušalke v žepu ne bodo tako zlahka zavozlale, v kolikor pa vam bo to vseeno uspelo, se vam zaradi močnih spojev ni treba bati, da bi jih uničili. Gre za slušalke, ki bodo z vami vsepovsod in se prilegajo aktivnemu življenjskemu stilu. Aja, pa še zelo privlačne so.

Bi jih imeli tudi vi? Vse, kar morate storiti je, da odgovorite na preprosto vprašanje, ki se glasi: Koliko različnih ušesnih čepkov dobite s Phillipsovimi slušalkami ''The Specked''? Pravilen odgovor skupaj s svojim imenom, priimkom in telefonsko številko (obvezno) pošljite na elektronski naslov svet24@kratermedia.si. Med vsemi prejetimi pravilnimi odgovori bomo naključno izžrebali zmagovalca, ki bo prejel barvite slušalke. Nagradna igra poteka, do torka, 6. novembra do 12. ure, tako da le pohitite!