Zvezde

Nova družina Katarine Čas

T.M./Lady
27. 3. 2015, 10.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Vse bolj je jasno, da naša Katarina Čas trka na velika hollywoodska vrata. Za njo je že druga slavnostna rdeča preproga, po kateri je stopala skupaj z najbolj zvenečimi imeni filmske industrije.

Media 24

Toda čeprav je že vajena blišča in slave, še vedno ne dojame, kaj se ji zares dogaja. Pred odhodom v New York nam je povedala, da je zasedba igralcev v filmu Danny Collins majhna, zato so vsi med sabo toliko bolj povezani. Ponovno snidenje na premieri je spominjalo na nekakšno družinsko srečanje, pravi Katarina, ki je uživala v sproščenem razpoloženju.

Žal ji je, ker na prvo uprizoritev nista utegnila priti Annette Bening in ChristopherPlummer.

Izvedeli smo tudi, da gre za krasne ljudi, z njimi pa je že stkala prijateljske vezi. Žal ji je, ker na prvo uprizoritev nista utegnila priti Annette Bening in ChristopherPlummer, s katerim se je še posebno zbližala. Je pa ob naši lepotici stal Al Pacino, pa tudi Jennifer Garner je pozirala skupaj z njo. Katarina pa bo te dni odpotovala v Beograd in tam posnela celovečerni film, v katerem je dobila glavno vlogo. Tako ima Ko ko komedija, v kateri igra skupaj z Ano Marijo Mitić, do sredine aprila kratek odmor.