Zvezde

Maja Roš in Urška Pirš sta jih potrebovali

L.Ž.
26. 3. 2015, 22.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Koliko žensk vsak dan sanja, da bi lahko vsaj za nekaj dni odklopile od vsakdanjih obveznosti, otroke pustile možu, vzele dopust in jo s prijateljicami mahnile na lepše! Med redkimi srečnicami, ki jim je take sanje uspelo uresničiti, sta se ob koncu letošnje zime znašli televizijki Urška Pirš in Maja Roš Kanellopulos.

Planet TV

Obema je to uspelo prvič, odkar sta se znašli v materinski vlogi. Urška je doma v varstvo partnerju Robiju zaupala njunega petletnega sina Arona Nala in se s prijateljico odpravila na popotovanje po Maroku. »Bilo je čudovito in nepozabno, prve dneve sem samo uživala, potem pa sem začela pogrešati svoja fanta,« je ob prihodu domov priznala simpatična svetlolaska. Maja pa je brez svoje družine odpotovala na svetovno novinarsko prvenstvo v smučanju, ki ga je letos gostila Španija.

V nasprotju z Urškinim Robijem, ki je sam pazil na Arona Nala, se je Majin Samo zorganiziral nekoliko drugače. S štiriletnim sinom Janom in njegovim dve leti mlajšim bratcem Galom so se med mamino odsotnostjo preprosto preselili k babici v Nebesa. Majina mama Katja Roš je namreč lastnica Nebes, luksuznega počitniškega naselja pri Livku nad dolino reke Soče, in vsi trije fantje so v babičini gostoljubnosti res lahko uživali. Na vrhuncu razvajanja pa so dobili še SMS-sporočilo, da je mama Maja postala svetovna novinarska prvakinja v kombinaciji!