Zvezde

Jurij Zrnec našel novo ljubezen

B.P. / Lady
11. 2. 2015, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Za ljubezen ni nikoli prepozno, in ko ti jo življenje zagode, se je treba pobrati in boriti naprej. Tega se zelo dobro zaveda izjemni igralec Jurij Zrnec, ki je prestal že marsikaj, a ga ni nič pahnilo v pogubo. Raje je počakal na svoj trenutek in naposled našel tudi novo ljubezen.

Šimen Zupančič

Konec lanskega leta je spoznal mlado pevko Aleksandro Ilijevski, ki ga je povsem očarala. Za njegovo srečo menda sicer vedo le prijatelji, v javnosti pa o skupnih načrtih z Aleksandro noče razpredati. Vendar ne skriva, da je spet srečen.

Več kot to nam o odnosu med Jurijem in Aleksandro ni uspelo izvedeti, ju bomo pa v prihodnje zagotovo srečevali skupaj. Menda je glasba tista, ki je prekaljenega umetnika združila z mlado nadarjeno pevko.

Facebook
Jurij Zrnec je začel uspešno sodelovati s skupino Pliš, v kateri prepeva tudi njegova nova simpatija Aleksandra.

Ta je prvi glas skupine Pliš, s katero je Zrnec posnel dve skladbi in ju bodo predstavili marca, ko bo igralec praznoval svoj 37. rojstni dan. To je že njegovo drugo glasbeno sodelovanje, ki ga je sicer začel z narodno-zabavnim ansamblom Saše Avsenika.

Zdaj si bo oder delil z dobrih deset let mlajšo pevko, ki je pred njim srce zaupala še enemu genialcu, Juretu Godlerju. Z njim sta še vedno prijatelja, Aleksandri pa bo prizaneseno, da se vsaj pri imenu nekdanjega in zdajšnjega fanta ne bo zmotila.

Sicer pa ni odveč podatek, da je pevka pred dvema letoma preizkusila srečo tudi na slovenskih Talentih, pozneje pa začela sodelovati s skupino Pliš.