Zvezde

Prvi oboževalec Saše Lendero

M.T. / Lady
9. 2. 2015, 09.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Saša Lendero živi idilično družinsko življenje. V spodnjih prostorih velike hiše živijo njeni starši, ki svojo hčer še vedno radi razvajajo. Pomagajo ji pri različnih opravilih in so najboljše varstvo za njeno Ario. Saša pa se večkrat z užitkom stisne k svojemu očetu, o katerem pravi, da je bil njen prvi oboževalec in podpornik, ko se je podajala na glasbeno pot.

Facebook

Da ne bo pomote: tudi z mamo sta si neizmerno blizu, a kot je v navadi, so hčerke bolje zapisane pri očetih. Za svoje prijatelje na spletu pevka je objavila fotografijo in jih vprašala, ali sta si kaj podobna.

Zvesti oboževalci so z navdušenjem sprejeli izziv in jo zasuli s komplimenti, da ima zelo čednega očeta. Med vsemi pa je izstopal komentar, ki se je navezoval na osebnost gospoda Lendero, saj se je ta s svojo energijo menda dotaknil številnih ljudi. »Tvoj oče je človek z veliko začetnico! Najboljša oseba, kar sem jih spoznala v življenju, in čeprav si morda nista toliko podobna po zunanjosti, sem prepričana, da sta si po duši,« je prepričana Sašina prijateljica.