Ljubezen na vasi: Tanja ima za seboj travmatično življenje

V.M.
8. 2. 2022, 09.00
Deli članek:

Tanjo gledalec šova Ljubezen na vasi zlahka napačno oceni. Poleg prepirljivosti in sproščenega odnosa do golote, pa ne bi smeli spregledati njene težke preteklosti. Tanja je namreč pri treh letih ostala brez staršev in bila na milost in nemilost prepuščena krutemu svetu …

RTL
Taja Šustić

Taja Šustić je temperamentno dekle albansko romskih korenin. Po poklicu je maserka, rada pa bi postala televizijska voditeljica in ambasadorka za linijo modnih oblačil. Preizkusila se je tudi v pevskem šovu Zvijezde, kjer se ni najbolje odrezala, ji pa bolj leži ples, zato se že nekaj časa ukvarja z erotičnim plesom ob drogu. Čeprav šteje šele 21-let, ima za seboj zelo težko življenjsko pot.

Zvijezde
Taja Šustić

»Življenje mi ni prizanašalo, zato sem tudi videti starejša. Rodila sem se na Kosovem, brez staršev sem ostala pri treh letih. Leta 2002 so me preselili na Hrvaško, ker so se mladinski domovi polnili z otroki iz drugih držav,« je pojasnila za Večernji list.

Tanja je živela v petih domovih za otroke in treh rejniških družinah, 11 let pa sta bili z mlajšo sestro tudi skupaj nameščeni pri posvojiteljih. Kot je razložila za RTL, je posvojiteljem za vzdrževana leta hvaležna, je pa dala mimobežno vedeti, da sta bili nameščeni pri ljudeh, s katerimi sicer ne bi želela imeti odnosov.

Mlademu dekletu se z vstopom v resničnostni šov ni odprl svet, po kakršnem je hrepenela. Po koncu resničnostne oddaje je namreč sprejela odločitve, ki niso bile najbolje zanjo. A več o tem prihodnjič.

RTL
Taja Šustić