Padavine se vračajo

Zjasnilo se bo, a ne za dolgo

J.P./STA
26. 11. 2017, 16.28
Posodobljeno: 26. 11. 2017, 16.29
Deli članek:

Ponoči se bo od severozahoda zjasnilo, po kotlinah osrednje Slovenje bo nastala megla. Burja na Primorskem bo ponehala.

Profimeda
Jutri bo pretežno jasno.

Najnižje jutranje temperature bodo od minus 2 do minus 7, v krajih s snežno odejo okoli minus 10, ob morju malo nad 0 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Jutri bo pretežno jasno. Ponekod po nižinah bo zjutraj in dopoldne megleno. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 7, na Primorskem okoli 10 stopinj Celzija.

Obeti: V torek bo sprva precej jasno z mrzlim in po nižinah meglenim jutrom. Sredi dneva in popoldne bo oblačnost od zahoda naraščala. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. V noči na sredo bodo zahodno Slovenijo že zajele padavine, ki se bodo v sredo razširile nad večji del države. Predvsem v severnih in deloma osrednjih krajih bo lahko snežilo do nižin. Tudi v četrtek bodo občasno še krajevne padavine. Hladno bo.

Vremenska slika: Nad Alpami in srednjo Evropo se krepi območje visokega zračnega tlaka. Od severovzhoda doteka k nam hladen in postopno bolj suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Ponoči se bo postopno zjasnilo, burja ob severnem Jadranu bo ponehala. Jutri bo pretežno jasno, jutro bo mrzlo.