Vremenska napoved

Veliko jih bo imelo z vremenom povezane težave

D. B./STA
2. 10. 2016, 09.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Danes bo oblačno in deževno. Ob morju bo lahko tudi zagrmelo.

Reuters
Čez vikend bo oblačno in deževno

Popoldne in zvečer bodo padavine prehodno oslabele ali celo ponehale ter se v noči na ponedeljek znova okrepile. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20, na Primorskem do 22 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Jutri bo sprva oblačno in deževno, v bližini morja bodo tudi nevihte. Sredi dneva bo dež ponehal, popoldne se bo od zahoda delno razjasnilo. Hladneje bo, na Primorskem bo prehodno zapihala burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 12, na Primorskem do 17, najvišje dnevne od 11 do 14, na Primorskem do 20 stopinj Celzija.

Obeti

V torek bo v zahodnih krajih delno jasno, drugod pa spremenljivo oblačno s kakšno ploho. Pihal bo severni veter. V sredo bo precej jasno in sveže, v vzhodni Sloveniji bo še pihal severni veter.

Biovreme

Vremenski vpliv bo obremenilen, veliko ljudi bo imelo z vremenom povezane težave, okrepljeni bodo tudi nekateri bolezenski znaki. Spanje bo moteno. Priporočeno je dosledno upoštevanje morebitnih predpisanih diet in odmerkov zdravil ter večjo previdnost.