Kdo bo kriv?

Video: Ministrov avtomobil prevozil rdečo in pristal na strehi

M.G.
26. 4. 2024, 20.38
Posodobljeno: 26. 4. 2024, 20.41
Deli članek:

Avtomobil kontroverznega desničarskega ministra za nacionalno varnost Izraela Itamarja Ben-Gvirja je bil udeležen v prometni nesreči. Avto se je ob trku z drugim vozilom prevrnil, vse skupaj pa so ujele tudi kamere drugih udeležencev v prometu. Minister jo je odnesel samo z lažjimi poškodbami.

Profimedia
Ob današnji nesreči izraelski minister Itamar Ben Gvir zagotovo ni bil tako nasmejan.

Na družbenih omrežjih so bile nedavno objavljeni posnetki iz Izraela, ki kažejo, kako se avto navkljub rdeči luči ni ustavil in je posledično v križišču trčil v drug avto, ki je pravilno zapeljal skozi križišče. Kasneje se je izkazalo, da gre za sila visoko politično osebo Izraela, saj je v avtomobilu, ki se je prevrnil sedel izraelski minister za nacionalno varnost Itamar Ben Gvir, ki je bil po nesreči odpeljan v bolnišnico, potem ko se je v nesreči njegov avto prevrnil in je utrpel zmerne do hude poškodbe.


Policija je sporočila, da preiskuje okoliščine nesreče, med poškodovani pa so tudi ministrova hči, varnostnik in voznik. Iz njegovega urada so sporočili, da je bil minister po nesreči v "dobrem stanju". Izraelski mediji so objavili posnetek črnega avtomobila, prevrnjenega na cesti, po podatkih očividcev, naj bi ministrov avto prevozil rdečo luč.