hišni ljubljenček albert

Prirejal zabave ob bazenu s plavanjem ob 3,4 metrskem aligatorju

U.C.
17. 3. 2024, 17.47
Posodobljeno: 17. 3. 2024, 20.44
Deli članek:

Tony Cavallaro je kar 30 let na svojem domu v New Yorku dobro shajal s svojim milo rečeno rahlo nenavadnim hišnim ljubljenčkom Albertom. Alberto je 340 kil težek in 3,4 metre dolg aligator.

New York Department of Environmental Conservation
Alberta so zasegli pod vodstvom newyorškega ministrstva za varstvo okolja.

Da bi se njegov domači prijatelj lahko ohladil in malce zaplaval, mu je dal postaviti bazen. Da pa bazen ni bil ograjen in je Tony vanj vabil prijatelje na zabavo s poudarkom na plavanju z aligatorjem in božanjem aligatorja, je stopilo v nos uradnikom newyorškega ministrstva za varstvo okolja. Ko so ugotovili, da lastnik ogromne predatorske živali, ni podaljšal dovoljenja za njegovo vzrejo, so stopili v akcijo. Napotili so se na dom Tonya, vdrli vanj in po Tonyevih besedah ravnali z nedolžnim aligatorjem, kot s teroristom. Odstranili so žival in jo odpeljali s tovornjakom.

Zaprepadeni lastnik plenilca je povedal, da se bo boril za skrbništvo nad Albertom. Spremenjeni predpisi od njega zahtevajo, da kupi zavarovalno kritje in Albertu zapre usta, kadar koli je v bližini ljudi. Predpisi tudi zahtevajo, da Cavallaro zgradi ograjo okoli aligatorjeve ograde, da prepreči, da bi kam zašel. Vsega tega se bo držal, da bo le spet v družbi svojega ljubljenega Alberta. Najel bo odvetnika in namerava svojega slepega prijatelja s težavami s hrbtenico pripeljati nazaj na njun dom.