Vivodina

Ante se ga je na proslavi svete birme hitro napil in čisto izgubil kompas

J.V.
23. 10. 2023, 20.50
Posodobljeno: 24. 10. 2023, 09.25
Deli članek:

Slekel se je pred otroci in imel nerazumljiv nagovor. Svoje dekle je za kratek čas zaklenil v stranišče in ji povedal, da bo nekemu gostu "polomil noge".

Bobo
Fotografija je simbolična.

36-letni Ante je po sveti birmi na proslavi v gostinskem lokalu povsem izgubil kompas; zelo hitro se ga je napil, nato pa preprosto ni več mogel nadzorovati svojih dejanj. V gostinskem lokalu Frlan v Vivodini na Hrvaškem je pred kakšnimi 50 gosti, med katerimi so bili tudi otroci, slekel majico in imel nerazumljiv nagovor. Potem je svoje dekle za kratek čas zaklenil v stranišče in ji povedal, da bo nekemu gostu "polomil noge".

Policisti so Anteja hitro prijeli, dva dni je preživel v priporu. Izkazalo se je, da je imel na zabavi v organizmu 1,6 promila alkohola. Sodnica mu je zaradi kršitev javnega reda in miru naložila 180 evrov denarne kazni, plačati bo moral še 20 evrov stroškov postopka. Od denarne kazni mu bodo zaradi dvodnevnega pripora odšteli 80 evrov. Ante, ki doslej še ni bil prekrškovno kaznovan, se lahko na sodbo pritoži, še piše portal Danica.