Stalna gosta

Srknila sta belo vino in oba je zvilo! Žena je pristala v bolnišnici

R.T.
7. 4. 2023, 20.33
Posodobljeno: 7. 4. 2023, 20.39
Deli članek:

Nenavadna prigoda iz picerije v Affingu na Bavarskem.

Profimedia
Fotografija je simbolična

Mož in žena sta v sredo zvečer odšla v restavracijo, pravzaprav v lokalno picerijo, kjer sta si privoščila buteljko. Izbrala sta belo vino iz italijanske regije Lugana. Natakar je natočil, zakonca sta trčila in srknila, večer se je zdel imeniten.

»Potem pa je dami naenkrat postalo slabo. Poklical sem rešilca,« je za vedno prisotni Bild povedal lastnik picerije, ki je gosta dobro poznal. Kot stalnima gosta jima nikoli ne bi točil slabega vina, kot tudi drugim gostom ne, je dodal.

Žensko, ki so jo trgale zverinske bolečine, so odpeljali v bolnišnico, moža pa je tudi pošteno zvijalo, a ne toliko in je stisnil zobe. V četrtek čez dan se jima je na srečo stanje izboljšalo.

»Res, sreča,« je dejal lastnik picerije, ki si beli glavo s tem belim vinom. Lugana je bila relativno sveža, zaprta, tudi drugi gostje so pili iz te serije buteljk in niso imeli težav. Je šlo za kakšno alergijo, se sprašuje, ali za napak v proizvodnji. Kakor koli, stran je vrgel ves letnik lugane, nekaj butelj pa so zasegli policisti, ki bodo dali analizirati vsebino.