Epilog te afere je neverjeten!

Porno škandal pretresa srbsko policijo: policistka v uniformi se je posnela med oralnim zadovoljevanjem kolega na stranišču

E. J.
26. 11. 2022, 18.21
Posodobljeno: 26. 11. 2022, 18.37
Deli članek:

Poleg posnetka s kolegom je "znana" tudi po videu, v katerem v policijski garderobi simulira oralni seks z banano.

profimedia
Osumljena policistka je, kot je ugotovila preiskava, sprejemala stranke večinoma v elitnih beograjskih hotelih, v svet prostitucije pa je prestopil tudi njen kolega policist.

Epilog afere, ki je izbruhnila konec avgusta, ko se je na družbenih omrežjih pojavil posnetek srbske policistke v uniformi, ki na stranišču oralno naslaja kolega, je milo rečeno neverjeten.

Policistko (27) in njeno prijateljico so aretirali zaradi obtožbe ukvarjanja s prostitucijo.

profimedia
Srbska policistka poleg posnetka s sodelavcem "znana" tudi po posnetku, na katerem simulira oralni seks z banano v policijski garderobi. Fotografija je simbolična.
Spomnimo, da je obtožena policistka poleg posnetka s sodelavcem "znana" tudi po posnetku, na katerem simulira oralni seks z banano v policijski garderobi, pred dvema mesecema pa so se fotografije in posnetki njenega poziranja v seksi pozah z znancem pojavila na spletu, oba pa sta oblečena v tradicionalna oblačila, piše Blic. Ko so posnetki prišli v javnost, se je začela preiskava, prva pa je bila aretirana znanka, ki je priznala, da se ukvarja s prostitucijo, in celo priznala, za koga je delala. Tako se je izkazalo, da je z njo v svet prostitucije stopil tudi srbski policist, ki so ga včeraj aretirali na njenem delovnem mestu.

V elitnih hotelih Beograda

Osumljena policistka je, kot je ugotovila preiskava, sprejemala stranke večinoma v elitnih beograjskih hotelih. Zoper njo bodo podali kazensko ovadbo, ker ni zvodnica, temveč se ukvarja s prostitucijo. Poleg tega bo odgovarjal za blatenje ugleda MUP in druga dejanja – je še za Blic povedal dobro obveščeni vir Informerja.