Ostaja ji predan

Zvesti soprog nenasitni učiteljici Kandice obljubil, da jo bo čakal

R.T.
9. 3. 2021, 18.50
Posodobljeno: 9. 3. 2021, 19.41
Deli članek:

Soprog na šest let zapora obsojene učiteljice Kandice Barber, ki je za rešetkami pristala, ker je pod rjuhe skočila s svojim dijakom, je obljubil, da jo bo na prostosti zvesto čakal.

Profimedia
Kandice je bilo v postelji težko dohajati.

Kot smo poročali pred nekaj dnevi, je sodišče Kandice Barber iz Buckinghamshira v Angliji zaradi spolnega občevanja s 15-letnim dijakom obsodilo na šest let in dva meseca zapora. Ves čas sojenja ji je ob strani stal zvesti, a prevarani mož Daniel Barber, ki je tudi zdaj zatrdil, da ne bo zbežal iz zakona in utehe iskal drugje.

»Že na sodišču je bilo jasno, da sta Danny in Kandice še vedno skupaj – in še naprej ji bo stal ob strani,« je za britanski The Sun dejal eden od njegovih prijateljev. Številni drugi prijatelji so nad Dannyjevim ravnanjem zaskrbljeni, predvsem pa so osupli, da ji ostaja predan. »Nimam pojma, za kaj za boga je še vedno z njo. Nihče mu ne bi zameril, če bi po tem, kako je z njim ravnala, zakorakal naravnost skozi vrata,« je povedal drugi prijatelj, ki je prav tako želel ostati neimenovan. Dodal je, da je bila njuna poroka videti, kot da bosta »živela srečno do konca svojih dni, neverjetno, kako ji je uspelo vse skupaj zafurati.«

Profimedia
Daniel in Kandice med potjo na sodišče.

Pestra preteklost

Neusmiljeni britanski mediji seveda vrtajo naprej. Daily Mail je tako nedavno poročal, da naj bi se Kandice z nekdanjim partnerjem razšla, ker je zaradi njenega perverznega načina življenja v postelji in tudi sicer ni uspel dohajati. Nenasitna Kandice naj bi si želela onegaviti po petkrat na dan, za spodnje perilo, steznike, spolne igračke, lisice, biče in maske pa naj bi zapravila na tisoče funtov. »Mislim, da nihče med nami ni mislil, da ji bo Daniel v postelji fizično kos, a prav tako nismo mislili, da bo za zadovoljitev svojih fetišov šla do takšne skrajnosti,« pa naj bi dejal tretji Danielov prijatelj. Britanski mediji so sicer že v preteklosti poročali, da se je Kandice, potem ko se je razšla z očetom svojih otrok Carlom Greevesom, v afero zapletla z njunim vrtnarjem. Vse to se je dogajalo še preden je spoznala Daniela.

Profimedia
Daniel ji ostaja predan.