Laž in bolečina

FOTO: V otepača si je porinil dobrih 60 centimetrov dolg kabel in pristal na operacijski mizi

R.T.
9. 6. 2020, 14.59
Deli članek:

Zdravnikom je iz sramu tarnal zaradi prebavnih motenj.

Profimedia
V mehurju se je skrival kabel.

Njegova identiteta je bila sprva neznana, ne pa tudi njegova zgodba. 30-letni Indijec je namreč 30. maja pomoč za svoje zdravstvene tegobe poiskal v bolnišnici na severovzhodu Indije. Končal je na operacijski mizi, a je še prej zdravnike peljal na led, po katerem je drsel predvsem sam. 

Kot je včeraj za CNN pojasnil zdravnik Walliul Islam, je moški ob prihodu v bolnišnico tarnal zaradi bolečin v trebuhu in zaprtja. Krive da so slušalke za mobilni telefon, ki jih je pojedel. Zdravniki so mu predpisali odvajalo, a se je čez pet dni vrnil, bolečina namreč ni pojenjala. Islam je pojasnil, da slušalk ni bilo na spregled, čeprav je od zadnjega obiska »večkrat opravil potrebo.« Da ima laž kratke noge, a lahko tudi boleče posledice, je potrdilo nadaljevanje. Ker so bile bolečine resnično hude, so se zdravniki odločili za kirurški poseg, med katerim se je izkazalo, da »v črevesju ni bilo ničesar,« je pojasnil Islam. Sledil je rentgenski pregled, ki je končno podal odgovor na skrivnost v njegovem trebuhu. 

Profimedia
V mehurju se je skrival kabel.

Rentgen je pokazal, da se v njegovem mehurju skriva dobrih 60 centimetrov dolg kabel za polnjenje mobilnega telefona. Mehur je, kot je znano, s penisom povezan preko uretre oziroma sečnice. Izkazalo se je, ga je Indijec po tej poti tja tudi spravil. »Prebral sem že, da ljudje z vstavljanjem predmetov skozi penis dosežejo spolno zadovoljitev. To je en tak primer, od te točke naprej pa mu lahko pomagajo psihiatri,« je bil odločen Islam, ki je sicer pojasnil še, da je moški okreval, a bi, če bi povedal po resnici, sebi prihranil bolečine, njim pa delo.

Profimedia
V mehurju se je skrival kabel.