Zapleten položaj

V "korenjaka" si je vtaknil meter dolg kabel in pristal na urgenci

S.R.
9. 4. 2018, 14.20
Posodobljeno: 9. 4. 2018, 14.24
Deli članek:

Zdravniki so morali oskrbeti upokojenca v precej zapletenem položaju. Iz penisa so mu morali izvleči slab meter dolg kabel.

Youtube
Kabel so morali razkosati z laserjem.

Neimenovan upokojenec iz kitajskega mesta Dalian se je zaradi prostatitisa srečeval z naravnost nepojmljivim srbenjem, ki ga je želel ublažiti z radikalno potezo. Skozi penis si je v sečnico zarinil slab meter dolg kabel za polnjenje telefona, katerega premer je meril približno pet milimetrov.

Ker nesreča nikoli ne počiva, se mu je kabel, ko ga je želel izvleči, zapletel v mehurju, vozel pa mu je povzročil močno krvavenje, zaradi česar je potreboval nujno medicinsko pomoč. Pristal je v lokalni bolnišnici, kjer je urolog Gao Zhanfeng hitro doumel zagato in s slikanjem natančno lociral zanko. Slab meter dolg tujek je z laserjem razrezal na krajše kose in ga s preciznimi gibi osvobodil. Pridušal se je še, da je imel pacient veliko srečo, da ni uporabil ničesar povsem kovinskega, saj bi si lahko prebodel mehur. Kabla tudi ni steriliziral, po lastnih besedah ga je zgolj »na hitro« umil pod tekočo vodo.