Tiffany Trump

V primerjavi z Ivanko zapostavljena predsednikova hči

M.K./Novice Svet24
6. 4. 2018, 07.00
Deli članek:

Med člani družine Trump je bilo do zdaj najmanj govora o 24-letni Tiffany, ki pa se je očetu Donaldu v zadnjem času večkrat pridružila na poti.

Reuters

Tiffany je najmlajša hčerka Donalda Trumpa, ki se mu je rodila še v zakonu z Marlo Maples, po ločitvi leta 1999 pa je odraščala ločena od Donalda z mamo v Kaliforniji.

V primerjavi z Ivanko je bila Tiffany vedno nekoliko zapostavljena. Ameriški mediji prav zato radi pišejo o temu, da je Tiffany pozabljena hčerka. Medtem ko je Ivanka pomagala očetu pri kampanji in ima skupaj z možem Jaredom pomembno vlogo pri kreiranju ameriških politik, pa je bilo Tiffany mogoče videti le poredko. Šele v zadnjem času se je večkrat pojavila ob svojem očetu, morda prav zaradi govoric, da nista v najboljših odnosih.

Ni videla Jacksona

Tiffanyjino rojstvo je Trump v enem od intervjujev opisal kot nenačrtovano napako. Nekateri so domnevali, da naj bi Maplesovi omenjal celo splav, kar pa danes Trump kot zagrizeni republikanec seveda zanika.

Morda se razlog za to skriva tudi v tem, da Tiffany ni ravno najbolj izkušena v nastopanju pred soji žarometov. Tu ji je sicer v veliko pomoč polsestra Ivanka, ki je imela že pred Trumpovo osvojitvijo položaja predsednika ZDA veliko izkušenj z javnim nastopanjem in glamuroznim življenjem. Tudi Ivanka je v svoji knjigi napisala, da mlajša polsestra, predvsem zaradi geografske oddaljenosti, ni mogla uživati v vseh ugodnostih, ki jih je bila deležna ona. Tako denimo ni mogla spoznati Michaela Jacksona, ko je prišel gledat Ivankin nastop v Hrestaču.

Instagram

Vse življenje napeti odnosi

Odnos z očetom, ki že pred tem ni bil najboljši, naj bi se še ohladil po Trumpovi selitvi v Belo hišo. Od takrat se tudi po več mesecev ne vidita in ne govorita. Napete odnose naj bi imela že vse življenje, čeprav se nikoli nista prepirala. S Tiffany Donald ni preživel veliko časa, a ji je vseeno omogočil financiranje, plačevanje šolanja in ostalega. Tiffany je sicer lani za revijo People dejala, da je bil Trump vedno ljubeč in zabaven oče, vendar gre pri tovrstnih izjavah verjetno za strategijo, ki ji jo svetujejo očetovi svetovalci za odnose z javnostmi. Kljub vsemu pa Tiffany ne more reči, da nima lepega življenja, vsaj sodeč po fotografijah s potovanj, ki jih objavlja na svojem instragram profilu.