Pingpong s predsednikom

Bodo le razkrite pikantnosti Trumpovega razmerja s porneso Stormy?

R.T.
28. 3. 2018, 15.25
Posodobljeno: 28. 3. 2018, 15.31
Deli članek:

Porno zvezdnica Stormy Daniels, ki trdi, da je s Trumpom spala za Melaniinim hrbtom, je na sodišče vložila predlog za zaslišanje ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Profimedia
Stormy ostaja trn v Trumpovi peti.

Starleta in zvezdnica filmov za odrasle Stormy Daniels, v zadnjem času eden bolj bolečih trnov v Trumpovi peti, trdi, da je oktobra 2016, le nekaj dni pred predsedniškimi volitvami, v zameno za izplačilo 130.000 ameriških zelencev podpisala pogodbo o molku. Spomnimo, Stormy trdi, da je imela s Trumpom spolne odnose, vse skupaj pa da se je dogajalo leto po tem, ko je pred oltar odpeljal Melanio.

V ponedeljek je zoper predsednika vložila tožbo, s katero želi doseči neveljavnost tega sporazuma, saj ni opremljen s Trumpovim lastnoročnim podpisom, temveč so ga podpisali njegovi odvetniki. S tožbo zaradi klevetanja, češ da je »lažnivka«, se je spravila tudi na Trumpovega odvetnika, medtem ko sam Trump vse skupaj zanika. Njegovi odvetniki na drugi strani zaradi kršenja pogodbe od Stormy terjajo plačilo odškodnine v višini 20 milijonov ameriških dolarjev.

Stormy je danes na sodišče vložila zahtevek, naj Trumpa zaslišijo v zvezi z njeno trditvijo, da sta imela spolne odnose, poroča Washington Post. Njen odvetnik Michael Avenatti želi tako doseči, da bi Trump pod prisego izjavil, ali je med njim in Stormy obstajal kakršen koli dogovor o molku.