Lepotica in zver

Ker jo je želel zapustiti, mu je zlomila nos

V. M.
11. 3. 2018, 11.30
Posodobljeno: 11. 3. 2018, 11.44
Deli članek:

Prekinitev ljubezenskega razmerja se je za britanskega študenta slabo končala. Dekle se je namreč silno razburilo in ga s pestjo udarilo po nosu.

Instagram
Lepa Katie je ponorela in fanta s pestjo udarila po nosu.

Tuji mediji so 19-letno Kathryn A. Mahoney poimenovali lepotica in zver. Britanka, ki je sicer aktivna športnica in model je namreč napadla svojega tedanjega fanta Bena Kennela, ko ji je le ta predlagal prekinitev ljubezenskega razmerja. Pogovor, ki se je odvijal v študentskem domu, je zajadral v nasilne vode, saj se je Kathryn močno razburila in ga s pestjo pošteno udarila po nosu. Čeprav je poskušal udarec prestreči z roko, je bila 19-letnica prehitra. Ljubezni, ki ji je strla srce je tako zlomila nos in za seboj pustila nepozaben spomin.

Poškodovani Ben je pomoč poiskal v bolnišnici, kamor so ga odvedli prijatelji. Dekle je prijavil policiji, vest o nasilni lepotici pa delil tudi na družabnem omrežju, kjer je objavil fotografijo okrvavljenega obraza. Mlada Britanka je bila obtožena za napad tretje stopnje, zadržana je z varščino v višini 1500 dolarjev.