Sebični Trump?

FOTO: Govorica telesa: »Melanii se ne godi nič dobrega«

žk
24. 1. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kaj se v resnici skriva za nasmeški najpomembnejših ljudi na svetu? Kaj so razkrile njihove geste in dejanja? Pred strokovnjakinjo za govorico telesa ni nič ostalo skrito.

Reuters
Strokovno mnenje je, da geste zakoncev Trump kažejo na pomanjkanje topline v zakonu.

Na petkovem ustoličenju Donalda Trumpa v Washingtonu se je trlo svetovne politične elite. Poleg Donalda in Melanie Trump so bili tam seveda Michelle in Barack Obama ter Hillary in Bill Clinton. Angleški spletni portal Daily Mail je na pomoč pri komentiranju poklical strokovnjakinjo za govorico telesa Patti Wood, ki je razkrila, kaj se skriva za naučenimi nasmeški in kakšni so resnični odnosi med mogočneži.

Pozabljena na stopnicah

Reuters
Melania, pozabljena na stopnicah.

Glede na njena opažanja se Melanii ne godi nič dobrega, saj naj bi bil Donald precej sebičen. Trumpova egocentričnost sicer ni nič novega, a širša javnost je pričakovala, da bo na tako pomembnem dogodku spoštoval osnovna pravila bontona. Toda novi ameriški predsednik je, ko sta prispela na srečanje z Barackom in Michelle Obama, preprosto pozabil na svojo prvo damo. Izstopil je iz avta, se podal po stopnicah, medtem ko je Melania ostala brez spremljevalca. Njeno zagato so opazili mediji širom sveta. Na pomoč ji je priskočil zdaj že nekdanji predsednik Obama. Spustil se je po stopnicah in jo pospremil. Kot je povedala Patti Wood, se je Trump podobno obnašal ves dan, kar naj bi kazalo na to, da v odnosu med Melanio in Donaldom ni nobene topline in spoštovanja.

Reuters
Melanii sta v petek zelo pomagala zakonca Obama.

Družina Obama

Strokovnjakinja za govorico telesa je pod drobnogled vzela tudi Hillary Clinton in ugotovila, da naj bi se za njenim nasmeškom skrival velik strah. Precej zadržana naj bi bila tudi do svojega moža Billa.

Kot kaže, pa je Melanii uspelo pristno vez vzpostaviti z Michelle Obama. Angleška strokovnjakinja je opazila, da sta se dami takoj zapletli v sproščen pogovor in delovali, kot da se poznata celo večnost, čeprav naj bi se pred petkom videli le enkrat. Woodova je opazila tudi, da naj bi bil odnos med Michelle in Barackom Obamo pravo nasprotje Donalda in Melanie. Med njima naj bi vladalo obojestransko spoštovanje in močna povezanost.

Reuters
Veliko pozornosti je vzbudila tudi Hillary Clinton, ki naj bi jo bilo strah za prihodnost.

Reuters
Na inavguraciji je bil prisoten tudi sin Melanie in Donalda, Barron.