Danes bi štela 13 let

Nova sled za pogrešano Maddie McCann, starša upata na čudež

J.P.
4. 1. 2017, 09.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Starša upata, da ju bo novoletni čudež ponovno združil z njuno hčerko.

Profimedia
Kate in Gerry McCann sta razočarana, a ne presenečena.

Čeprav se bliža 10. obletnica njenega izginotja, pa starša Kate in Gerry McCann nista izgubila upanja – upanja, da bi njuna Maddie še lahko bila živa. Obupati ne nameravata.

Profimedia
Preiskovalci imajo le še za tri mesece vladnega financiranja, da razvozlajo zadnji namig.

Le še tri mesece

Pomagata si z družbenimi omrežji. »Še vedno upava in verjameva v čudeže. Hvala, da ste še vedno na najini strani. Spravimo jo domov,« sta zapisala na facebooku. Medtem ko Scotland Yard preiskuje še zadnjo sled, da bi končali trpljenje družine, je prijatelj staršev za MailOnline dejal, da verjameta, da bosta od policistov dobila odgovore, ki jih iščeta. Preiskovalci imajo le še za tri mesece vladnega financiranja, da razvozlajo zadnji namig.

Profimedia
Starša sta prepričana, da nekdo ve, kje je njuna hčerka.

Profimedia
Madeleine McCann je imela tri leta, ko je 3. maja 2007 izginila iz apartmaja v Praia de Luz na Portugalskem.

Vir blizu raziskave je prejšnji mesec razkril, da bi Maddie lahko ugrabila evropska kriminalna združba. Njihovi ogledniki naj bi fotografirali karizmatično triletnico, ko se je ta igrala ob bazenu na Portugalskem, kjer je maja 2007 počitnikovala njena družina.

Računata na sočutje

Maddie bi danes štela 13 let. 48-letna starša sta prepričana, da nekdo ve, kje je njuna hčerka oziroma kaj se je z njo zgodilo. Upata le, da ta oseba premore dovolj sočutja, da bo informacijo delila z njima.

Par iz Leicestershirea je brez hčerke preživel še 10. božič.