Izpoved ljubice

Clinton je zasvojen s seksom

Urban Klančnik
2. 11. 2016, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Bill Clinton je zasvojen s seksom, Hillary pa smrdljiva karieristka, ki si želi samo moči. Tako je Dolly Kyle opisala zakonca Clinton.

Reuters
Primer Juanite je bil edini primer, ko je bil Clinton obtožen posilstva, a Kylova verjame, da jih je bilo več. Juanito naj bi posilil v njeni hotelski sobi.

Dolly Kyle (68) je pred kratkim izdala knjigo, ki podrobno opisuje njeno razmerje z Billom, njegovo spolno obsedenost, veliko pa ima povedati tudi o Hillary. Hillary tako rekoč obtožuje, da je potisnila Clintona na predsedniški stolček samo zato, da bi lahko pozneje predsednica postala sama.

Posilstev je bilo več 
Dolly Kyle pravi, da so jo po izdaji knjige kontaktirale mnoge ženske in povedale, da jih je Bill spolno zlorabil, a si o tem ne upajo spregovoriti.

Ljubica

Kylova pravi, da je bila več desetletij Billova ljubica. To je postala, še preden se je poročil s Hillary. Afero sta prekinila okoli leta 1990. Clintona je več žensk obtožilo spolnega nadlegovanja, v enem primeru celo dejanskega posilstva. »Ko je Hillary dejala, da bi morali ženskam, ki pravijo, da so bile posiljene, verjeti, sem vedela, da je lažnivka,« dodaja Dolly.

Grožnje

Pred leti je poklicala Clintona in mu dejala, da jo je eden od novinarjev spraševal glede njune zveze. Dejala mu je, da novinarju ni povedala nič in da mu tudi ne namerava. Clinton pa naj bi ji takoj zagrozil, da jo bo uničil, če komurkoli kaj razkrije, in od takrat z njim ni več govorila. Dejala je, da sta z Billom hodila že v srednji šoli, leta 1974 pa sta po njeni ločitvi začela spolno razmerje, ki se je nadaljevalo tudi, ko se je Bill poročil. Priznal naj bi ji, da je odvisnik od seksa.

Reuters
Dolly verjame, da je Clintonova homoseksualka.

Paznik

Svojo ženo je Bill klical »paznik«, kot paznik v zaporu. Dolly pravi, da si je Hillary izjemno želela otrok, a ne zaradi materinskega čuta, ampak da bi utišala govorice o njeni spolni usmerjenosti. »Morava imeti otroka, da bova videti kot normalen par. Predvsem pa da odvrneva pozornost od življenjskega stila 'paznice',« ji je menda povedal Clinton. Opisala je, kako je prvič srečala Hillary, ko je pobrala zakonca na letališču. »Pobrala sem ju na letališču in bila čisto šokirana nad njenim videzom. Zraven Billa je sedela presušena ženska srednjih let, ki je bila videti tako slabo, da sem mislila, da gre za šalo. In smrdela je po znoju, da mi je bilo slabo,« je povedala Dolly.