Napaka

Čistilka zbrisala avtograme nogometašev

P. R.
20. 8. 2016, 08.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Amaterski bavarski nogometni klub Weiden je izgubil neprecenljive spominke, avtograme slavnih nogometnih oseb, kot so Pep Guardiola, Manuel Neuer in Jürgen Klopp. Krivec je po vsej verjetnosti preveč vestna čistilka.

Facebook
Susanne Boehm, tajnico kluba, je skoraj kap, ko je videla, da podpisov ni več.

Podpisi nogometnih zvezdnikov so bili zbrani na vitražu z grbom kluba in shranjeni na posebnem VIP-mestu v klubu. Čistilka pa je steklo s podpisi zdrgnila do briljantnega sijaja. »Ko sem videla, da podpisov ni več, sem najprej mislila, da sanjam. Nato pa me je skoraj kap,« je dejala tajnica v klubu Susanne Boehm, ki je prepričana, da ve, kdo je krivec: »Pred kratkim smo zamenjali čistilno službo. Glede na to, da so imeli mladinci pred kratkim v klubskih prostorih manjšo zabavo, je punca verjetno mislila, da je bilo to delo navihanih mladih nogometašev.«

Tajnica kluba Weiden: "Poskušali bomo popraviti napako, vendar zadeva nikoli več ne bo originalna." 

OBUPANA TAJNICA IŠČE REŠITEV

Klub je po nesrečnem pripetljaju že stopil v kontakt z Bayernom iz Münchna, ki je obljubil pomoč, a vprašanje je, kdaj bosta na Bavarsko na primer spet prišla Klopp, ki dela v Liverpoolu, ali Guardiola, zdaj glavni trener Manchester Cityja. »Poskušali bomo popraviti napako, vendar zadeva nikoli več ne bo originalna,« je dodala obupana tajnica.