Politika v rokah astrologije

VIDEO: Urednika javne televizija je astrologinja skoraj stala službe

R.T,
16. 6. 2016, 15.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Razkrila je, koga varuje vesolje.

Youtube
V Dnevnik se je javila v živo.

Veliko prahu je na sosednji Hrvaški dvignila sredina oddaja Dnevnika na javni radioteleviziji HTV. V večernem Dnevniku so namreč o aktualni politični vladni krizi spraševali kar astrologinjo. Zaradi telefonskega gostovanj astrologinje pa je službo na HTV skoraj izgubil urednik Petar Vlahov. No, Vlahova niso odpustili, je pa dobil opomin pred odpovedjo delovnega razmerja, prav tako pa so ga umaknili z uredniškega položaja, poroča portal 24sata.hr.

In kakšna je astrološka napoved za hrvaško vlado? Anđelka Subašić je povedala, da vlada ne bo padla in da predsednika HDZ Tomislava Karamarka varuje vesolje. "Karamarko je zdaj v slabem obdobju, ampak to je le začasno. Ni politično mrtev, niti v zatonu, saj ga bog oziroma vesolje ščiti od vsega, kar je slabo zanj," je dejala v Dnevniku. Je pa omenjena astrologinja  še pred oblikovanjem vlade napovedala, da bo Karamarko svoj položaj moral zapustiti.

Predsednik Mosta Božo Petrov je v vlogi skupinskega psihoterapevta, se pa lahko že prihodnje leto znajde v povsem drugačni vlogi, je med drugim napovedala astrologinja. Za premierja Tihomirja Oreškovića je včeraj dejala, da je je odgovoren in pogumen in da ne zapustil položaja, hkrati pa tudi ne bo dokončal svojega mandata. Za predsednika SDP Zorana Milanovića pa, da je prestrašen in da nima izdelanega stališča ter da se najverjetneje boji novih napak.

Med drugim je astrologinja dejala, da bo vlada ob pomembnih odločitvah v prihodnje morala bolj pazljivo izbirati datume, češ, da so to upoštevali ljudje tako v zgodovini kot tudi danes.