Svet

Rupert Murdoch in Jarry Hall dahnila usodni da

STA
4. 3. 2016, 17.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Avstralsko-ameriški medijski mogotec Rupert Murdoch in nekdanja manekenka Jerry Hall sta se danes poročila. Po navedbah britanske tiskovne agencije PA sta 84-letnik in 59-letnica usodni da dahnila na poročnem obredu v ožjem krogu v londonskem dvorcu Spencer House. V soboto bo potekal še poročni obred v cerkvi st. Bride v Londonu.

Profimedia

Nevesta je po poročanju britanskih medijev na poroki v dvorcu iz 18. stoletja nosila svetel plašč, mornarsko modro krilo in čevlje brez pete, ženin pa je bil oblečen v temno modro obleko.

Medtem ko je bil današnji obred v ožjem krogu in ga je par skrival pred javnostjo do zadnjega, so na cerkveno poroko vabljeni tudi mediji.

Murdoch in Hallova sta par postala lani poleti, zaročila pa sta se januarja v Los Angelesu.

Za igralko in nekdanjo manekenko bo to prvi zakon. Sicer se je na Baliju poročila s pevcem skupine Rolling Stones Mickom Jaggerjem, s katerim ima štiri otroke, a je sodišče njun zakon razveljavilo.

Murdoch pa se je tokrat poročil že četrtič - s prejšnjimi tremi soprogami ima šest otrok. Nazadnje je bil poročen s pol stoletja mlajšo Wendi Deng, s katero sta se poročila leta 1999 in ločila leta 2013.