Zabava

Bosanski mis sodijo za poskus umora

mv
4. 3. 2016, 17.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Bosanski mediji poročajo, da je njihova nekdanja mis Slobodanka Tošić obsojena za vpletenost v poskus umora, grozi ji dve leti in pol zapora.

instagram
Slobodanka se je zaljubila v napačnega moškega in zdaj plačuje za to.

Tošićeva, ki je bila leta 2005 razglašena za mis fotogeničnosti, je po tem, ko so jo obsodili v Bosni in Hercegovini, pobegnila na Hrvaško, a so jo lani po razpisani mednarodni tiralici ujeli in pripeljali na sodišče. Obsojena za sodelovanje pri poskusu umora Đorđeta Ždrala, ki so se ga kriminalci, Tošićeva se je dobivala z njihovim vodjo, želeli znebiti leta 2006. Razmeroma nizko kazen ji je sodnik pripisal zato, ker je imela takrat Slobodanka komaj 18 let. V obsodbi ni šlo le za ta poskus umora, ampak tudi za številne druge zločine.

Borila se bo naprej, z dvignjeno glavo

»Žalostna novica, moja Bosna. Vsak, ki se vsaj malo razume na zakon, ve, kaj se skriva za to razsodbo. Vsem tistim, ki mislijo, da vse vedo in da je pravici zadoščeno, sporočam, da ni še nič zaključeno. Nadaljujem boj z dvignjeno glavo,« je nekdanja lepotna kraljica sporočila vsem svojim prijateljem na facebooku in s tem pokazala, da obsodbe nikakor ne bo sprejela, saj je ves čas zanikala krivdo za kriminalno dejanje. Njeni oboževalci in prijatelji ji stojijo ob strani in verjamejo v njeno nedolžnost, sodnik pa ji je do nadaljevanja sojenja odredil hišni pripor.