Zabava

Oriana prvič pokazala trebušček

mv
4. 3. 2016, 16.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Slovenska voditeljica Oriana Girotto, ki je nedavno razkrila, da pričakuje otroka s svojim partnerjem, glasbenikom Maticem Ajdičem, je pred dnevi na izboru za slovensko predstavnico na Pesmi Evrovizije prvič pokazala svoj zaobljenI trebušček.

Media24 Agency
Nasmejana Oriana bo junija drugič postala mama.

Oriana, ki je že tri leta srečna v razmerju z glasbenikom Maticem Ajdičem, bo, kot smo že pisali, junija drugič postala mama. Novico o veselem pričakovanju je kar sama delila na facebooku, razkrila je tudi, da bosta z Maticem dobila fantka, njegovo ime pa je za zdaj skrivnost. Voditeljica je svojega srčnega izbranca, ki se je skupaj s preostalimi člani skupine San Di Ego potegoval za vstopnico na Evrovizijo, spremljala na festival in naravnost žarela v zanjo značilni črni. Prvič je pokazala tudi svoj nosečniški trebušček, ki vidno raste.

M24
Z Maticem se sina neizmerno veselita.

Srečna in zadovoljna nosečnica

Fantek, ki bo zagotovo mali roker, kot pravi Oriana, bo na svet prijokal junija, kar pomeni, da je Oriana trenutno v šestem mesecu nosečnosti, trebušček pa temu primerno lepo zaobljen. Voditeljica nam je nedavno zaupala, da se odlično počuti in brez težav prenaša vse nosečniške »tegobe«, skupaj z Maticem in njenim 13-letnim sinom, ki ga ima iz zakona z igralcem Borisom Cavazzo, pa že komaj čakajo, da spoznajo novega družinskega člana. »Trebušček raste in raste, mali pa kar naprej brca,« nam je zaupala Oriana, ki med nosečnostjo žari še bolj, kot je prej.