Zabava

Oriana bo drugič mama

mv
15. 2. 2016, 20.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Voditeljica Oriana Girotto je razkrila, da ima prav poseben razlog za nasmeh na obrazu. Junija bo namreč drugič postala mama, tudi tokrat pa jo bo osrečil deček.

Mare Vavpotič / m24.si
Voditeljica je razkrila veselo novico.

»Nekaj takega. In to zelo kmalu. Ja, deček je!« je 42-letna Oriana zapisala na svojem facebooku poleg simbolične fotografije ultrazvoka, na kateri dojenček v rokah drži kitaro.

facebook
Fotografija ultrazvoka, s katero je 42-letnica v javnost poslala novico, da je noseča.

»Ja, noseča sem, že nekaj časa, a sem želela počakati na vse izvide, preden delim novice z javnostjo,« nam je zaupala Oriana, ki ne skriva veselja nad tem, da bo ponovno mama. »Tako zelo se veseliva, oba,« je priznala. Že vrsto let je srečna v objemu sedem let mlajšega glasbenika Matica Ajdiča. Deček naj bi na svet prijokal konec junija in bo v nasprotju z Orianinim prvim sinom Aleksandrom, ki je rojen na zadnji dan v decembru, poletni otrok. »Počutim se super dobro, imam ogromno energije in do zdaj nisem imela prav nobenih težav,« je povedala voditeljica.

facebook
Kmalu bodo trije, Matic in Oriana namreč pričakujeta prvega skupnega otroka.

Dojenčka se veseli tudi sin Aleks

Oriana ne skriva, da si nadvse želi, da bi bil njen drugi sin mali roker, tako kot je roker očka Matic, ki trenutno med drugim igra v skupini San Diego. »Kar vidim ga, malega rokerčka,« je raznežena Oriana, ki si je že kar nekaj časa želela še enega otroka. Sin Aleksander, ki ga ima iz prvega zakona z igralcem Borisom Cavazzo, je konec decembra dopolnil že 13 let in je menda navdušen nad tem, da bo postal starejši brat. »Aleks se zelo veseli in komaj čaka, da fantek pride na svet,« nam je zaupala Oriana, malce bolj skrivnostna pa je bila glede izbranega imena za otroka. »To bo skrivnost, ki jo bova obdržala zase,« je z nasmehom razložila sijoča nosečnica. Veseli se, da se ji zaobljeni trebušček vedno bolj pozna. Glede na to, da se bo malček družinici pridružil konec junija, imajo sicer še dovolj časa, da se za prihod dojenčka dobro pripravijo, nedvomno pa se bo rodil v okolje, kjer vsi komaj čakajo, da ga spoznajo.