Zabava

FOTO: Zvezdnice - strastne kadilke!

mg
15. 2. 2016, 13.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Predstavljamo vam zvezdnice, ki so strastne kadilke. Tako strastne, da se škodljivi razvadi ne morejo odreči, nekatere niti v času nosečnosti.

Jeniffer Lopez in njena strast po nikotinu-

Jennifer Lopez
Verjeli ali ne, Jennifer je strastna kadilka, čeprav to zelo uspešno skriva pred paparaci. Kajenju se je odpovedala le v času nosečnosti, takoj po rojstvu dvojčkov Emme in Maxa, pa je spet nadaljevala s to grdo razvado.

Angelina Jolie

Slavna igralka in humanitarka Angelina Jolie je prenehala s kajenjem le v času svoje prve nosečnosti. Ko je zanosila z dvojčkoma Vivienne in Knoxom pa se kajenju ni odpovedala.

Alyssa Milano
Govori se, da je znana igralka po porodu prenehala kaditi, pred tem pa je bila strasna kadilka. Fotografi so je večkrat zalotili s cigareto, ampak kot kaže je s škodljivo razvado prenehala.

Alyssa Milano.

Lily Allen
Angleška pevka Lily je že večkrat izjavila, da svojim otrokom ne bo prepovedovala kajenja marihuane ali cigaret, je pa bila vsaj toliko uvidevna, da je v času nosečnosti cigarete odložila in poskrbela za zdrav način življenja.

Lily Allen.

Jessica Alba
Še ena v vrsti znanih, ki se je kajenju odrekala le v času nosečnosti. Sicer je zagovornica cigaret, ki ne vsebujejo škodljivih sestavin.

Gwyneth Paltrow 

Gwyneth je poznana predvsem po strogem režimu prehranjevanja in telovadbe. Kljub zelo zdravemu načinu življenja, pa je tudi ona podlegla slabi in škodljivi razvadi- kajenju. Čeprav ni strasna kadilka pa to zagotovo zmoti njeno sliko vzornice.

Gwyneth Paltrow.